B2B selger søkes: Bygg portofølje innen bilbransjen

Gamle salgsaprosjekter

Vi søker deg som ser etter et fulltids prosjekt, og ønsker å være med på en spennende reise. Målet vårt er at du på sikt skal selge abonnementer til 100 biler i måneden (10 salg).

– Primært ønsker vi at du skal bygge porteføljen din i B2B segmentet med bedrifter som har 10+ biler i flåten.

– Sekundært ønsker vi fokus på borettslag og sameier med 10+p-plasser. Du vil jobbe strategisk med å selge i avgrensede geografiske områder.

Først skal vi jobbe oss rundt Norge før vi skal ta tjenesten internasjonalt. Vi jobber idag med å implementere Salesforce som CRM/salgessystem, så i starten vil rapportering foregå direkte med oppdragsgiver. Salgene gjøres primært fra hjemmekontor, men vi vil selvsagt stille med onboarding slik at du får et eierskap til tjenesten og får et innblikk i hvor lettsolgt dette kan og bør være. Salget vil foregå over telefon og videomøte. Du vil få tilsendt det du trenger av materiale som pitch, prismodell og intromail. Du vil også bli utstyrt med en egen domenemail fra oss, slik at du kan representere selskapet i kontakt med prospekter.

Vi er nå i startfasen med et kommunikasjonsbyrå, så markedsføringen vil også ta seg opp kraftig over den neste tiden.

Belønning: Du vil få grunnlønn på 10 000 kr den første måneden for å komme deg inn i prosjektet og bli varm i trøya. I tillegg vil du få provisjon på at du bygger opp en kundeportefølje over tid, da du vil tjene 10% av inntektene på kunden det første året. Trykk på “ta jobben” for mer informasjon!

Er du interessert i dette prosjektet? Registrer deg på plattformen idag, og meld din interesse! 

Flere salgsprosjekter?