Cool Company

Fakturer uten firma

Velkommen til siden dedikert til deg som jobber gjennom YBE, men er selvstendig næringsdrivende gjennom Cool Company. Med bruk av Cool Company kan du umiddelbart starte opp en jobb gjennom YBE uten å måtte registrere enkeltmannsforetak eller AS. Din profil vil automatisk kobles opp til ditt skattekort og Cool Company tar seg av alt administrativt arbeid. Det eneste du trenger å tenke på er salgsaktivitet og sende YBE en enkelt faktura etter avtale på ditt prosjekt. 

Hvem er Cool Company?

Cool Company er en del av Verdane Capital Holdings og har drevet som selvstendig næringsdrivende i over 10 år. Gjennom årene har vi lært mange lærdommer som vi bærer med oss, og vi leter stadig etter ny innsikt for å være den best mulige partneren.

I dag er vi lokalisert i tre land hvor frilans- og konsulentvirksomhet gjennom selvstendig næringsvirksomhet vokser år etter år. Over 80 000 frilansere, konsulenter, frilansere, studenter og hobbyfolk fakturerer gjennom oss. Rett og slett et trygt og fleksibelt alternativ.

Jobb frilans med det du elsker

Cool Company tar oss av administrasjonen. Å fakturere uten firma har aldri vært enklere!

  • Jobb og tjen penger som privatperson
  • Ta ut lønn – ferdig skattet, penger i løpet av 24 timer.
  • Vi tar oss av all administrasjon.

Egenansettelse – hva innebærer det?

Egenansettelse er en ansettelsesform som ligger midt mellom eget firma og ansettelse. Som egenansatt er du ansatt hos Cool Company, men utfører oppdrag som om du hadde hatt ditt eget firma. Du finner dine egne kunder og bestemmer selv priser og betalingsvilkår samt hvor raskt du vil ha pengene dine.

Som egenansatt hos Cool Company trenger du ikke ha eget firma for å kunne fakturere, siden vi har arbeidsgiveransvaret. Vi tar oss av regnskapsføring og passer på at skatt, avgifter og merverdiavgift blir betalt til riktig tid, slik at du kan bruke all din tid på oppdrag og kunder. Egenansettelse hos Cool Company er perfekt for deg som vil komme raskt i gang uten å starte eget firma. Du vet best hva som passer for deg, men egenansettelse gir deg friheten til å kunne starte et prosjekt uten egentlig å måtte ofre noe.