Design og produktutviklingsselskapet søker selger

Gamle salgsaprosjekter

Vi søker salgsteam til design og produktutviklingsselskap. 

Salgsteamet hos oss bør fokusere på bedrifter som søker etter grafiske designere, utviklere og digital markedsførere for å oppnå merkemål, spesielt de som ser etter muligheter for outsourcing av denne type tjenester er av interesse. Våre tjenester er rettet mot ulike bransjer, inkludert teknologi, e-handel, markedsføring og mer. Vi jobber målrettet mot selskaper som verdsetter innovasjon, kreativitet, effektiv samarbeid, samt de som ønsker å dekke egne behov gjennom outsourcing innen kreativitet og utvikling. Salgsteamet kan derfor effektivt posisjonere selskapet som den foretrukne løsningen for deres behov. Denne strategiske posisjoneringen gjør det mulig for oss å tiltrekke bedrifter som ønsker å fokusere på sin kjernevirksomhet, mens vi tar hånd om deres kreative og tekniske behov.

Mål og prosjektets potensiale:

Vi ønsker flere selgere på fulltid som kan dedikere seg til salgsaktiviteter og bidra til å drive vekst. Et realistisk mål etter prospektering og onboarding av salgsressurser, vil være 15-20 salg per måned uavhengig av størrelse. Salgsområdet er ikke begrenset til noe land og selger jobber hjemmefra. Onboarding blir gjort fysisk eller digitalt.

Vi er åpne for å justere målene basert på salgsteamets innsats og resultater. Vi vil jobbe tett med selgerne for å sikre at målene er realistiske og oppnåelige.

Tidligere salg i selskapet:

Vi har gjort noe cold-calling, der de fleste eksisterende kunder har kommet gjennom MittAnbud og Anbudstorget. Vi har også testet ut stillingsannonser på Finn.no, Google Ads og rubrikkannonsering. De største kundene hittil har kommet gjennom relasjonssalg.

Prismodeller:

Vi tilbyr ulike prismodeller og abonnementstyper som passer til forskjellige kundebehov. Vi har fleksible månedlige abonnementer som gir tilgang til vårt talentfulle kreativteam og deres ekspertise innen design, utvikling og digital markedsføring. Prismodellen er basert på en fast månedlig rate, som gjør det enkelt for kunder å forutsi kostnadene sine uten bekymring for skjulte gebyrer eller langvarige forpliktelser. I tillegg tilbyr vi fastprispakker som inkluderer tjenester innen grafisk design og web- og mobilutvikling. Disse pakkene kan tilpasses etter kundens spesifikke behov og budsjett. Vi jobber tett med kunden for å forstå deres mål og utvikle en passende løsning som maksimerer effektiviteten og avkastningen.

Provisjonsmodeller til selger:

Vi ønsker å anerkjenne og motivere selgerne våre ved å tilby en konkurransedyktig provisjonsmodell. Provisjonene vil bli utbetalt basert på avtalens verdi og valg av abonnementsperiode eller fastprispakke. Vi er opptatt av å sikre at selgerne blir belønnet for deres innsats og suksess.

Provisjonen vil bli utbetalt etter at kontrakten er signert og første innbetaling er utført av kunde.

Er du interessert i dette prosjektet? Registrer deg på plattformen idag, og meld din interesse! 

Flere salgsprosjekter?