Har du erfaring med salg av økonomi og finansprodukter?

Våre salgsoppdrag

Nå kan du bli valgt ut til et spennende salgsteam med høyt inntektspotensial.

Imarex Technology tilbyr ulike analyse dashboard for rådgivning innen valuta og shipping. Vi søker selgere med bakgrunn fra økonomi og finans. Du skal snakke med eksport- og importbedrifter og fortelle hvordan de enkelt kan spare betydelig beløp årlig i valutaeksponering.

Alle eksportbedrifter må veksle inntektene sine fra Dollar og Euro inn til Norske Kroner. Imarex gjør denne aktiviteten mer effektiv, og de kan spare store penger ved hjelp av analysene til Imarex som indikerer når bedriften bør kjøpe/selge. Bedriftene vil ta bedre beslutninger på marginen med et forcast de neste 10 dagene. Imarex er de eneste i verden som tilbyr live data av valutakursen, med utgangspunkt i den norske krona.

Teamet skal bestå av 3 personer hvor du vil få tildelt ringeliste og leads fra brukere som har gjennomført demo på hjemmeside. Alle bør ha innsikt i økonomi og finans på det nivået at de kan snakke med daglig leder om fordelene ved å bruke Imarex plattformen til hjelp ved valutavekslingen sin. God opplæring og materiell vil bli gitt.

FX produktet har ingen bindingstid, og selger kan gi rabatterte priser.

Belønning:
80% provisjon på de tre første månedene kunden betaler for produktet
10% provisjon på de resterende 9 månedene kunde betaler for produktet

Er du interessert? Trykk på APPLY knappen og meld din interesse ved å fylle inn skjema!

Er du interessert i dette prosjektet? Registrer deg på plattformen idag, og meld din interesse! 

Flere salgsprosjekter?