Provisjonssalg av våre forskningsbaserte Norske plantveggmoduler.

Gamle salgsaprosjekter

Er du opptatt av helse, miljø, bærekraft og at mennesker skal ha det bra? Da kan du lese videre.

Vi søker selgere på provisjon til å få naturen innendørs, slik at alle kan få de positive helseeffektene dette medfører. Dette er beskrevet i boken Skogluft-effekten, som er oversatt til over 100 språk og gitt ut i mange land. I tillegg til å være et dekorativt blikkfang, har de vitenskapelig dokumenterte helseeffekter som redusert opplevd stress og luftveissymptomer, og økt energi, velvære, konsentrasjon og trivsel. Redusert korttidssykefravær på opp mot 50% med Skogluft. Planteveggene er modulbaserte, enkle å skalere i alle former og størrelser, passer på alle typer vegger og i alt fra private hjem, kontorer, møterom til fellesområder og butikker og mange andre steder.

Løsningen krever minimalt med vedlikehold. Vi har alt en rekke gode referanser og samarbeidspartnere. Det er godt dokumentert gjennom forskning i flere tiår at riktig type og mengde natur innendørs har store positive effekter på mennesker, bedrifter og til slutt bunnlinjen.

Fordelene taler for seg selv og kost nytteeffekten er svært god.

Hva skal du selge? Tilhørende planter kan selges fra oss eller så kan kunden kjøpe de selv på ulike utsalgssteder. Vi leverer til hele Norge og har samarbeidspartnere i andre deler av verden. 20% provisjon per salg.

Er du interessert i dette prosjektet? Registrer deg på plattformen idag, og meld din interesse! 

Flere salgsprosjekter?