Salg av markedsføring til tannleger

Gamle salgsaprosjekter

Vi ser nå etter dyktige selgere som skal konvertere tannleger og tannlegekontorer i hele Norge!
Selskapet har i dag en håndfull deltidsselgere og ønsker nå å utvide teamet.

For riktig kandidat stiller vi med onboarding, ringelister, CRM systemet Monday og ser etter deg som er dyktig og motiveres av særs gode provisjonsbetingelser hvor du vil kunne velge mellom 2 modeller. Enten får du en engangssum av hvert salg du gjennomfører, eller så kan du få en månedlig andel av omsetningen salgene dine genererer. Riktig kandidat vil håndtere hele salgsprosessen fra kontakt, oversende materiell og close kunden. Du vil jobbe hjemmefra, og styre arbeidsmengden selv så lenge du har nett og mulighet til å delta på ukentlige oppfølgingsmøter. Oppstart vil være nærmere slutten av Q1, men dette er noe som kan avtales. 

Vi tilbyr klientene våre 50 nye kunder hver måned gjennom bruken av våre tjenester, og dersom dette ikke oppnås jobber vi uten betaling frem til antallet er oppnådd. Yorads Agency opererer også med en 100% fornøyd garanti for hver individuelle fakturaperiode.

Systemet benytter strategisk annonsering, men kontinuerlig optimaliseringsarbeid slik at de oppnår ønsket effekt. Leadsene klikker på annonsen og deretter kan tannlegekontoret selv ringe og booke inn leadet.

Om oss: Vi er et lite markedsføringsbyrå som spesialiserer seg på å hjelpe tannleger fylle timeboka med flere pasienter. Vi er et lite og ungt team på 4 stykker som verdsetter ærlighet, hardt arbeid og frihet i hverdagen. 

Er du interessert i dette prosjektet? Registrer deg på plattformen idag, og meld din interesse! 

Flere salgsprosjekter?