Salg av telefonabonnement og tjen god provisjon

Gamle salgsaprosjekter

Tjen 100% provisjon ved å selge telefonabonnement fra SMB Mobil. SMB Mobil er et mobilselskap som jobber mot mindre bedrifter og fokus er salg over telefon. SMB Mobil sitt hovedfokus er bedriftsmarked i Norge med 1-10 abonnement pr bedrift.

Vi ser etter kandidater som har minimum 2-3 års erfaring med B2B Telecom. SMB Mobil stiller med CRM, ringelister og telefoni til prosjekt. Vi stiller også med nødvendig opplæring, og sertifisering før oppstart som vil ta ca 2-3 timer. Oppfølging vil forgå ukentlig på teams eller fysisk basert på selgers lokasjon.

Målsetting:

En kunde er godkjent når hen har akseptert avtalen og tatt i bruk SMB Mobil. Kandidat bør kunne nå et salgsnivå på minimum 50 abonnenter pr mnd, og må kunne jobbe hjemmefra. Utbetaling skjer i slutten av måneden basert på leverte abonnement som selger kan følge løpende i CRM system.

Rabatter og kundepriser:

Vi er opptatt av at selger har stor frihet til å kunne komme med løsninger og rabatter for å lande flest mulig kunder. I tillegg kan Bid caser også sendes til SMB Mobil for vurdering. Prisene på abonnementer er vedlagt i dokumentet og vi vil gå gjennom modell i detalj med kandidat. Er du blant toppselgerne vil du få mulighet til å bli med på trekning av konkurranser, ukes premier og toppselgerturer.

Vedlagt ligger mer info om abonnementene og tilhørende tjenester, samt informasjon om toppselgerturene. Før oppstart av prosjekt må selger inngå avtale med SMB Mobil inkludert standard databehandleravtale.

Er du interessert i dette prosjektet? Registrer deg på plattformen idag, og meld din interesse! 

Flere salgsprosjekter?