Søker selger til salgsfremmende arbeid

Gamle salgsaprosjekter

BizBot skal gjennomføre et stunt i januar, med fokus på salg og markedsføring. Derfor ser vi etter en kommersielt anlagt og utadvendt person som kan ta kontakt med små regnskapskontorer og selskaper som har gjort crowdfounding. 
Som freelance selger i Bizbot er formålet å øke antall registreringer og få brukere til å benytte BizBot sitt AR-oppgave verktøy innen 31. Januar. Du kan henvende deg på telefon og/eller mail og skal benytte Hubspot, derfor er det en stor fordel om du har erfaring med dette.

 

Opplæring gis bort og mål på antall kontakter og registreringer settes i samråd. Ta kontakt for mer informasjon, det foreligger også muligheten for flere oppdrag i fremtiden!

BizBot hjelper gründere og investorer med å få oversikt over aksjer og konvertible sedler, noe som muliggjør effektiv administrasjon på en brukervennlig og tilkoblet plattform. Vi har både en AI business chatbot og faktiske kundekonsulenter som hjelper regnskapsførere å besvare spørsmål. Vi har ulike medlemskap som gir forskjellig verdi. 

Er du interessert i dette prosjektet? Registrer deg på plattformen idag, og meld din interesse! 

Flere salgsprosjekter?