MARKEDSDATA

Bli synlig for potensielle kunder

Det er flere av våre potensielle kunder som ikke er helt klar for å skalere med salg enda. Salgsmateriell, leads, et tydelig konsept og kommunikasjon er essensielt for at en selger skal kunne lykkes med salg. Selgere er ansiktene utad for ditt selskap og da vil du bli oppfattet som en profesjonell aktør i markedet. Dine USP er tydelige og skiller deg ut i markedet som skal gjøre at du blir den valgte aktøren.

For deg som er under byggeprosessen av selskapet og ønkser å bli klar for å skalere med salg, ønsker vi å intordusere deg til vår partner, Markedsdata. Vi i YBE har inngått et samarbeid med Markedsdata for å hjelpe våre kunder til å få innsikt i makredet sitt til å posisjonere seg riktig og øke flyten av varme leads gjennom en god hjemmeside.

Markedsdata hjelper din bedrift med å øke synlighet gjennom levere teknisk komeptanse for din nettside og SEO bygging. Vi alle krangler om en god plassering i Googlesøk og vil derfor være en viktig nøkkel for din suksess når du skal hente nye kunder.

Bli best på SEO og voks organisk 

«Gjennom Markedsdata.no er vårt mål å hjelpe bedrifter med å utnytte AI og smart dataanalyse for å gjøre faktabaserte tilnærminger for synlighet på Google, istedenfor å basere seg på magefølelse og antagelser.

For å illustrere, la oss se på Google sitt organiske søk: Tradisjonelt har man kanskje skutt fra hofta, basert på grove antagelser og erfaring. Men med AI og avansert dataanalyse er det annerledes. AI kan gå igjennom store mengder data kontinuerlig, og finne frem til de beste mulighetene basert på data om hva dine konkurrenter lykkes med. AI har den unike evnen til å håndtere store datamengder som ingen menneskelige markedsføringsteam kan matche. Dette gir bedrifter et ekstraordinært verktøy for å øke presisjon, effektivitet og lønnsomhet.»

Andreas Torgersen, Daglig leder, Markedsdata.no – Portalen Gruppen AS

3 grunner til å bruke Markedsdata

Z

Vi er ikke typiske markedsførere

Vi er eksperter på Google sitt organiske (ubetalte) søk, og kan hjelpe din bedrift å få en jevn langsiktig strøm av innkommende kundehenvendelser.

Z

Innsikt

Utnytt fordelen med smart dataanalyse for å blant annet identifisere uutnyttede muligheter i Google-søk, samt overvåke hva konkurrenter lykkes med i Google sitt søk.

Z

Personlig service

Uansett om du er en liten virksomhet eller et stort konsern, vi gir samme grad av personlig og skreddersydd service.

Hos oss er hver kunde unik og verdifull, hvor hovedmålet er at du sparer tid, penger og ressurser, mens du forbedrer bedriftens lønnsomhet.

Kom i kontakt med Markedsdata ved å fylle inn dette skjeamet!

MARKEDSDATA leads