Selg telefonabonnement

Gamle salgsaprosjekter

Nå kan du tjene godt i provisjon ved å selge telefonabonnement. Selskapets hovedfokus er bedriftsmarked i Norge med behov for 1-10 abonnement pr bedrift. Vi ser etter kandidater som har minimum 2-3 års erfaring med Telecom. Vi stiller med CRM, ringelister og telefoni til prosjekt. Vi stiller også med nødvendig opplæring, og sertifisering før oppstart som vil ta ca 2-3 timer. Oppfølging vil forgå ukentlig på teams eller fysisk basert på selgers lokasjon.

Belønning: 
Du kan tjene 55 % i provisjon av salgene avhengig av hvilke abonnement du selger.Vedlagt finner du provisjonssatser får hva du vil tjene per konvertering.

EKSEMPEL: Provisjoner 36.mnd avtaletid: 2500til 1100 per abonnement. 
1100 x 10 (salg) = 11 000,- utbetalt. 

Målsetting:

En kunde er godkjent når hen har akseptert avtalen og tatt i bruk SMB Mobil. Kandidat bør kunne nå et salgsnivå på minimum 50 abonnenter pr mnd, og må kunne jobbe hjemmefra. Utbetaling skjer i slutten av måneden basert på leverte abonnement som selger kan følge løpende i CRM system.

Rabatter og kundepriser:

Vi er opptatt av at selger har stor frihet til å kunne komme med løsninger og rabatter for å lande flest mulig kunder. I tillegg kan Bid caser også sendes til SMB Mobil for vurdering. Prisene på abonnementer er vedlagt i dokumentet og vi vil gå gjennom modell i detalj med kandidat. Er du blant toppselgerne vil du få mulighet til å bli med på trekning av konkurranser, ukes premier og toppselgerturer. Vedlagt ligger mer info om abonnementene og tilhørende tjenester, samt informasjon om toppselgerturene. Før oppstart av prosjekt må selger inngå avtale med SMB Mobil inkludert standard databehandleravtale.

Er du interessert i dette prosjektet? Registrer deg på plattformen idag, og meld din interesse! 

Flere salgsprosjekter?