Selger til ringeliste

Gamle salgsaprosjekter

Legelisten.no hjelper deg med å velge leger og klinikker rundt i Norge. Her kan leger og klinikker velge mellom å ha en vanlig eller premium profil.

Legelisten ser etter en selger som kan ringe de rundt 9000 klinikkene som er listet på nettsiden. De fleste av disse har i dag en vanlig profil og målet er å konvertere flest mulig til en premium profil for 495 kr i måneden. Selger belønnes med startpris på 500 kr for påbegynt prosjekt, med 2000 kr i provisjon for hver konvertering. Ønsker å teste selger i en måned, og dersom selger liker prosjektet og viser til resultater er jeg åpen for forlengelse av prosjekt.

Med vanlig profil vil de ligge sammen på listen med ca 16 000 helsepersonell og 9 000 klinikker. Den vanlige profilen viser til navn på helsepersonell, sted, kontaktinformasjon og vurderinger skrevet av brukere. Med premium profil får man lenke til egen nettside, bilde, logo, biografisk tekst, timebestillings-knapp, med mer. Man får også synlighet øverst i søkeresultat. Med premium profil vil klinikken eller legen øke sin synlighet og konvertering. Se vedlagt fil for mer informasjon om premium profil.

Nettsiden: www.legelisten.no

Er du interessert i dette prosjektet? Registrer deg på plattformen idag, og meld din interesse! 

Flere salgsprosjekter?