Søker selvstendig selger til annonsesalg B2B

Gamle salgsaprosjekter

Vi ser nå etter en selvstendig selger som har kjennskap til annonsesalg B2B. Oppdraget er fleksibelt, og gir deg mulighet til å tjene godt i provisjon.

Markedet du skal jobbe i er lokale næringsvirksomheter B2B. Vi har tidligere ikke hatt noen ekstern salgsfunksjon, annet enn markedsstudent og tilstedeværelse i SoMe. Tidligere har det vært lokale idrettsklubber og organisasjoner som har gjort salg av abonnement. Nå søker vi derfor en ekstern selger som kan ringe på etablerte ringelister vi har utarbeidet.

Målsetting: Vi har ingen spesifikke målsetting på hvor mange salg du skal gjennomføre per måned, du står derfor fritt til å velge antall timer du vil bruke på arbeidet. Med etablerte ringelister og kontakter legges det til rette for at salg av abonnement og annonseplass er korte salgsprosesser. Du kan selge begge produkter, abonnement og annonseplass til samme bedrift.Vi stiller med onboarding, pitchdeck, informasjon om produkt og CRM system.

Provisjon: Som belønning vil du få 40 % i provisjon per solgte abonnement, og 40 % per solgte annonseplass. Vi har to ulike abonnementsløsninger:

Kundeprofil: Våre kunder består av bedrifter i lokalområdene Drammen, Tønsberg, Horten og Sandefjord. Dette er bedrifter som både er små og mellomstore med en interesse for det lokale næringsliv.

Er du interessert i dette prosjektet? Registrer deg på plattformen idag, og meld din interesse! 

Flere salgsprosjekter?