Tjen gode penger på B2B salg

av | jan 31, 2024 | B2B salg

Øk din omsetning på en smart måte

YBE.no tilbyr en rekke tjenester og løsninger som kan være svært gunstige for bedrifter, spesielt innen B2B salg og salg generelt. Her er noen grunner til hvorfor man bør vurdere å benytte seg av YBE.no:

Ekspertise innen B2B Salg: YBE.no har spesialisert seg på B2B salg og forstår de unike utfordringene og mulighetene som finnes innen denne sektoren. Dette betyr at de kan tilby skreddersydde løsninger som passer til de spesifikke behovene til din bedrift.

Tilgang til Eksterne Ressurser og Salgsteam: Å bygge opp og vedlikeholde et internt salgsteam kan være både tidskrevende og kostbart. YBE.no tilbyr tilgang til et eksternt salgsteam og andre ressurser, noe som kan redusere kostnader og øke effektiviteten i salgsprosessen.

Fleksibilitet og Skalerbarhet: Med YBE.no kan din bedrift skalere opp eller ned salgskapasiteten etter behov. Dette gir en fleksibilitet som er særlig nyttig i markedet hvor etterspørselen kan variere stort.

Provisjon og Belønningsmodell: YBE.no tilbyr ofte en provisjonsbasert belønningsmodell, noe som betyr at kostnadene er direkte knyttet til de resultatene som oppnås. Dette kan motivere selgerne til å yte sitt beste og sikre at din investering gir direkte resultater.

Fokus på Relasjonssalg og Møtebooking: YBE.no legger vekt på relasjonsbygging og effektiv møtebooking, som er kritiske komponenter i B2B salg. Dette sikrer at din bedrift ikke bare får møter, men møter med høy kvalitet som er mer sannsynlige å konvertere til faktiske salg.

Tilgang til Saas-plattformen og CRM-systemer: Ved å benytte seg av YBE.no, kan bedrifter få tilgang til toppmoderne Saas-plattform for oppfølging av ditt eksternt team og deling av innsikt hvor du eier all data selv. Dette effektiviserer salgsprosesser, forbedrer kundehåndtering og optimaliserer oppfølgingsstrategier.

Spesialisert i Varierte Prosjekter og Bransjer: YBE.no har erfaring fra varierte prosjekter og bransjer, noe som gir dem en unik innsikt og forståelse som kan være uvurderlig for din bedrift. YBE tar seg av rekruttering og kvalitetssjekker salgskonsulentene for deg. Sammen definerer vi salgsprofil.

Trygghet og Risikoreduksjon: Ved å benytte seg av en ekstern salgsavdeling gjennom YBE.no, kan bedrifter redusere risikoen ved å feil-ansette og øke tryggheten i sin salgsinnsats da vi kun tilbyr senior selgere innenofr ditt marked.

Ved å benytte seg av YBE.no, kan bedrifter ikke bare forbedre sitt salg og øke sin omsetning, men også gjøre sine salgsprosesser mer effektive, kostnadseffektive og tilpasset de unike behovene til deres marked og kunder. Book inn en samtale med YBE i dag. 

Finn ditt salgsprosjekt hos YBE

Som selger kan du benytte seg av YBE på flere måter med blandt annet å utvide ditt nettverk, øke dine inntekter, bli matchet med et riktig salgsprosjekt, sikkerhet i prosjektene med variget på 12 måneder osv.

Hvordan YBE tilrettelegger for selger:

Møtebooking og Kundeprospektering: Selgere kan bruke YBE.no til å få tilgang på prosjekter innenfor møtebooking eller fulle salgsprosesser. YBE tilrettelegger for at kunden har gode nok ringelister, gjort grundig prosoektering og har verktøy for at selgere kan ha fokus på å lukke salg og bygge relasjoner i stedet for å lete etter potensielle kunder.

Tilgang til Saas-plattformen: Selgere kan effektivisere sin salgsprosess ved å bruke YBE-plattfomen. Her vil kunde legge ut alt av salgsmateriell som er nødvendig for at du som selger skal kunne lykkes med salg. Dette kan hjelpe selgere med å organisere og prioritere sine salgsaktiviteter, holde styr på kundeinteraksjoner, og optimalisere oppfølgingsstrategier.

Ekspandere team: YBE tilrettelegger for å kunne bygge eksterne salgsteam slik at selgere kan dele markedsinnsikt, innvendinger fra kunder, beste pitch og salgsprosess. På denne måten finner selger nøkkelen til suksess raskere og dersom selgere kun øsker å ta del i en salgsprosess så finner YBE annen salgkonsulent som kan utfylle resterende del av salgsprosessen. Dette kan være spesielt nyttig i perioder med høy etterspørsel eller når man trenger ekstra hjelp.

Salgsopplæring og Utvikling: YBE.no kan tilby tilgang til salgsopplæring og utviklingsprogrammer innenfor B2B salg. Dette kan hjelpe selgere med å forbedre sine salgsteknikker, lære nye strategier og holde seg oppdatert på de siste trendene innen salg og markedsføring.

Nettverksbygging og Relasjonssalg: Gjennom YBE.no kan selgere få tilgang til et bredere nettverk av andre selgere på tvers av landet. Dette kan åpne opp for nye salgsmuligheter og hjelpe selgere med å bygge sterkere relasjoner innen sin bransje. Dette er noe YBE er opptatt av gjennom å kunne tilby digitale løsninger som f,eks salgskurs, workshop, konkurranser etc.

Provisjonsbaserte Modeller og Belønningsstrukturer: YBE.no tar seg av forhandlinger med kunde for å sikre at du som selger har en komfortabel belønningsmodell. Vi kan tilby attraktive provisjonsmodeller og belønningsstrukturer som motiverer selgere til å prestere sitt beste. Dette kan øke selgernes potensielle inntjening og sikre at de er kompensert rettferdig for deres innsats.

Fleksibilitet og Remote-arbeid: Med muligheten for remote-arbeid gjennom YBE.no, kan selgere jobbe fleksibelt og fra hvor som helst. YBE tilrettelegger også med kunde om selger ønsker å sitte på kontor. Dette kan gi en bedre balanse mellom arbeid og privatliv og kan øke jobbtilfredsheten.

Ved å benytte seg av YBE.no, kan selgere maksimere sitt salgspotensial, utnytte avanserte verktøy og ressurser, og oppnå bedre resultater gjennom effektiviserte salgsprosesser og forsterket kundehåndtering. Hos YBE vil du finne attraktive salgsprosjekter du ikke kan finne noen andre steder.

Vår rekrutterer ønsker gjerne å bli bedre kjent med deg og din kompetanse. Book inn en samtale i dag for å finne ut av dine muligheter som selger.

 

 

Lese mer om B2B salg?

De største utfordringene med B2B salg

De største utfordringene med B2B salg

Siden 2008 har Claus bygget opp en bred kompetanse innen telekom og salgsledelse. I dette blogginlegget forteller Claus om de største utfordringene med salg og hvordan han kan bidra med å gjøre prosessene enklere for selgerne.

les mer