Din beste rekrutterer – YBE

av | feb 1, 2024 | B2B salg

Fleksibel salgsløsning

YBE er din beste partner på B2B salg. Vi bestemte oss tidlig for å være fleksible på salgsløsninger hvor du som kunde og salgskonsulent kan teste ut arbeidsforholdet før forpliktelse. Skal du bruke et ordinært rekrutteringsbyrå vil det ofte koste 3 månedslønninger å ansette noen i fast stilling. Hos YBE forholder du deg kun til en oppstartskostnad fra 30 000 kr og oppover, avhengig av omfanget på samarbeidet mellom partene på plattformen. Det er ingen faste kostnader ved å bruke YBE før selger har gjennomført salg, da tar vi en liten prosent av inntjeningen. YBE er transparange mot begge parter og andelen vareierer fra prosjekt til prosjekt. Vi er forkjempere for at selgere som har et godt nettverk og er god i jobben sin skal tjene gode penger. 

YBE rekrutterer B2B selgere

Rekrutterer på en ny og moderne måte

YBE har etablert en teknisk plattform for kommunkasjon mellom kunde og formidlet salgsagent, i tillegg til at YBE bruker plattformen selv til å rekruttere. Vi har en helt unik database betsående av seniorselgere, som ellers hadde vært vanskelig å komme i kontakt med. Dette åpner mulgiheter for å utfordre rekrutteringsbyråer innenfor salgssegmentet, da vi kan rekruttere senior selgere på en mye raskere tidspriode, og med høyere kvalitet. 

Når en salgskosnulent er formidlet til kunde og kunde godkjenner, så er vi hands on hele prosessen og følger opp selger til en hver tid. 

Ser din bedrift etter hjelp til rekruttering av eksterne selgere? 

Da er det bare å ta kontakt med salgssjef Didrik.

 

Lese mer om B2B salg?

De største utfordringene med B2B salg

De største utfordringene med B2B salg

Siden 2008 har Claus bygget opp en bred kompetanse innen telekom og salgsledelse. I dette blogginlegget forteller Claus om de største utfordringene med salg og hvordan han kan bidra med å gjøre prosessene enklere for selgerne.

les mer