Vi hjelper deg med B2B salg!

Vi rekrutterer selgere svært kostnadseffektivt, hjelper deg med onboarding og setter opp en struktur for oppfølging. 

Hvorfor velge YBE?

Z

Kvalifiserte selgere innen B2B

Vår eksklusive database med seniorselgere setter YBE i en unik posisjon. Vi tilbyr ansettelse av selgere eller innleie som konsulenter. Disse er kvalitetssikret med bevist erfaring og suksess.

Z

Fleksibel salgsmodell

Vi skalerer etter ditt behov og definerer kandidatprofil dersom ansettelse eller belønningsmodeller; provisjon, fastlønn eller hybrid for konsulent. 

Z

Maksimer ROI

Vår modell er designet for å gi deg maksimalt utbytte av din investering. Vi minimerer rekrutteringskostnaden, bidrar med onboarding, og tilrettelegger for oppfølging av selger.

Effektiv prosess

Vi finner riktige selgere og skreddersyr etter dine behov. Enten om du trenger hjelp til møtebooking eller sluttsalg. Vi minimerer risiko og gir mulighet for å teste ut selgere før ansettelse.

1. Avdekking av behov

Vi kartlegger ditt salgsbehov i første møte, blir kjent med din salgsprosess, selskap og tjenesten/produktet dere leverer. Utifra denne informasjonen setter vi opp kandidatprofil etter ønskede kriterier.

=
2. Avtale og formidling

Her får du oversikt over kostnadsbilde og belønningsmodell for din kandidat. Vi signerer avtale og starter søket etter drømmekandidaten.

A
3. Oppfølging og innsikt

Etter vi har funnet kandidat som passer ditt selskap, vil det bli satt opp et sluttintervju med deg. Dere får tilgang til vår plattform for å enkelt kunne gjøre oppfølging, innhente innsikt i markedet og gi repsons på innvendinger fra potensielle kunder.

I
4. Teste før ansettelse

Minimer risiko ved feilansettelse ved å teste kandidaten først gjennom YBE med muligheter for ansettelse over tid. 

Ønsker du å motta et prisestimat?

 Vi gir deg et prisestimat på oppstartskostnad og anbefalte belønnignsmodeller. Svar på noen korte spørsmål og gi oss innsikt i ditt salgsbehov.

Dette sier våre kunder

Dette er tilbakemeldinger fra kunder som har brukt eller bruker YBE til å øke sitt salg.

Revenue AS

På kort tid stilte YBE med hjelp til å bygge en kandidatprofil, rekruttere på våre premisser,presentere en godt erfaren selger med lang fartstid innen salg og spisskompetanse innenfor å jobbe med startups. Vi er strålende fornøyd med YBE!

– Daglig leder, Erik Liland 

200co

Jeg oppdaget YBE gjennom en anbefaling fra en kollega som hadde positive erfaringer med dem. Hovedgrunnen til at jeg valgte YBE var fordi prosessen for å starte en egen salgsavdeling var rask og ukomplisert. Jeg er fornøyd med salgsprosjektene hos YBE fordi de har vist seg å være effektive i å finne kvalifiserte selgere for oss. Min generelle opplevelse med YBE har vært positiv, med god oppfølging og lett å kommunisere med i vårt samarbeid.

– 200Co

Anbudstorget

Med YBE onboardet vi raskt et team av eksterne selgere som leverte gode resultater uten å tenke på ansettelseskostnader. På syv måneder nådde vi rekordhøye resultater.

– Salgsleder, Morten

Anbudstorget

Med YBE onboardet vi raskt et team av eksterne selgere som leverte gode resultater uten å tenke på ansettelseskostnader. På syv måneder nådde vi rekordhøye resultater.

Anbudstorget 

Avtale møte?

B2B bedrifter

Vi hjelper din bedrift med å øke omsetning. For å komme i gang ønsker vi å invitere deg inn på et møte for å diskutere følgende:

  • Hvordan din bedriften kan bruke YBE
  • Definere salgsbehov og salgsprofiler
  • Definere belønningsmodell til selger(e)
  • Formulere jobb-beskrivelse for å sette i gang

Vanlige spørsmål om YBE

Hva er YBE?

YBE er markedsplassen for B2B-salg og et nettverk av verifiserte spesialister. Finn selgere, markedsførere, konsulenter og ledere på et sted.

✅ En ny modell for hvordan bedrifter outsourcer og finner riktig kandidat

✅ Jobb direkte med riktig kandidat. Få profesjonell bistand av YBE teamet

✅ Ansett en kandidat du elsket å jobbe med, mot et vederlag.

✅ Attraktive belønningsmodeller for begge parter

Kvalitetssikrer dere selgere?

Frilanserne på YBE er selvstendige  konsulenter (AS/ENK), partnere fra salgshus eller markedsføringspartnere. Alle kandidater blir kontrollsjekket av oss gjennom CV, intervju og referansesjekk. 

✨ Onboardingprosessen innebærer opplæring av tjeneste/produkt, verifisering av CV og samtale for å bli godkjent av oss. 

✨ Vi ønsker et tett samarbeid med alle våre konsulenter og partnere.

✨Tilbakemeldinger og vårt vurderingssystem er også en viktig del av prosessen. 

Hva skjer hvis jeg ikke er fornøyd?

Vi har kundebehandlere som sørger for at alle parter blir ivaretatt. Skulle det oppstå noe før eller under prosessen bistår vi gjerne. Kunde har garanti beskrevet under brukervilkår og signert avtale med oss. Konsulent gir umiddelbar beskjed til YBE og vi iverksetter nødvendig tiltak for å avslutte en prosess og/eller overgang til nytt prosjekt 

Hvordan leie inn et team gjennom YBE?

YBE setter sammen et fullt team med eller uten teamleder. Book et møte, slik at vi kan ta en nærmere prat om hva du trenger og hvordan vi kan skape verdi.

Du er også hjertelig velkommen til oss for en kaffe i Nedre Slottsgate 8. ☕

Er det noen brukervilkår eller regler?

Vi skaper autentiske relasjoner, ryddige prosesser og velger kvalitet over kvantitet.

Regler for oppdragsgiver

✨Jeg bekreftet å ikke etablere et profesjonelt forhold utenfor YBE før jeg har betalt en konversjonsavgift dersom jeg ønsker å ansette, engasjere eller jobbe med noen utenfor plattformen
✨Ved å betale for et tilbud bekrefter jeg at avtalen blir en gyldig kontrakt
✨Betalingen skal gå igjennom YBE eller deres betalingssystem
✨Jeg skal løse en eventuell konflikt med alle rimelige steg, før YBE bistår i tvistesaker.

Hva koster det å bruke YBE?

Kostnadene knyttet til vår tjeneste justeres etter hvilke kriterier som blir satt til din kandidatprofil og tjenesten vi vier til ditt oppdrag. Ønskr du et estimat på priser gjennomfør vår kundeflyt her.