Våre samarbeidspartnere

YBE jobber stadig med å få gode samarbeidspartnere som kan øke mulighetene for deg som selger eller bedrift. Disse samarbeidene er viktig for oss slik at vi kan tilby og tilpasse oss etter dine behov. 

COOL COMPANY AS

For deg som jobber gjennom YBE, men er selvstendig næringsdrivende gjennom Cool Company. Med bruk av Cool Company kan du umiddelbart starte opp en jobb gjennom YBE uten å måtte registrere enkeltmannsforetak eller AS. Din profil vil automatisk kobles opp til ditt skattekort og Cool Company tar seg av alt administrativt arbeid. Det eneste du trenger å tenke på er salgsaktivitet og sende YBE en enkelt faktura etter avtale på ditt prosjekt.

MARKEDSDATA

Vi i YBE har inngått et samarbeid med Markedsdata for å hjelpe våre kunder til å styrke sin salgsavdeling. Denne tjenesten tilbyr vi alle våre kunder da nettside og leadsgenerering er viktig for å sikre din omsetning. Markedsdata kan hjelpe deg med SEO bygging, teknisk utvikling av nettside og oppsett, strategisk innsikt i ditt marked, samt innholdsoptimalisering.

Kom i kontakt med oss

Har du spørsmål til oss om salg, eller hvordan bli YBE selger? Send oss en kort melding om hva vi kan hjelpe deg med, så tar vi kontakt.