Din drømmejobb hos YBE

En plattform som formidler salgsstillinger med gode belønninger og utviklingsmuligheter til deg som selger.

Hva får du som selger

Z

Gode belønningsmodeller

YBE tilbyr gode belønnignsmodeller, og forhandler attraktive avtaler for alle parter, uten å operere som et mellomledd. Som selger kan du bli ansatt hos en av våre kunder eller jobbe som selvstendig-næringsdrivende.

Z

Trygghet

Hos oss blir du kvalitetssjekket for at vi kan tilby deg riktig salgjobb med mål om å sikre et langsiktig samarbeid. Vi har sørget for at kunde har tilstrekkelig med salgsmateriell og følger deg tett opp slik at du skal lykkes med salget. 

Z

Unik plattform

Hos oss får du tilgang til en plattform med alle salgsstillinger, et fellesrom for kommunikasjon med andre selgere, tilgang til eventer og kurs for å styrke din kompetanse. Plattformen vil være et samlepunkt og en digital arbeidsplass for deg som selger. 

 Hvordan finne drømmejobben

1. Registrering

Registrer deg på YBE-plattformen her for å få tilgang til alle salgsstillinger, et kommunikasjonsrom og relevant informasjon for deg som selger. 

9
2. Kartlegging 

Book inn en samtale oss i YBE for at vi kan bli kjent med deg og dine ferdigheter. Dette er for å kartlegge hvilke salgsstillinger som passer din erfaring.

9
3.  Start salgsjobb

Du kan selv melde interesse på en av  salgsstillingene, eller bli matchet av vår rekrutterer. Etter oppfylte kriterier arrangerer vi introduksjonsmøte og du signerer avtale med selskapet du skal jobbe for. 

E
4. Oppfølging

Vi sikrer at du blir godt ivaretatt med god oppfølging av YBE-teamet eller kunden du jobber for. 

Som salgskonsulent hos YBE finner du stadig nye muligheter på vår plattform og vi er alltid på utkikk etter flere selgere.

Har du salgserfaring? Da bør du bli vurdert for en av våre salgsstillinger.

Hør fra våre selgere

Hør fra selgere som jobber aktivt på våre salgsjobber i dag. Mange jobber deltid eller fulltid på ett til flere jobber. Her er noen av tilbakemeldingene fra selgere!

Min opplevelse med YBE har vært veldig positiv! Konseptet gjør det mulig å få tilgang til varierte oppdrag som frilans og velge de prosjektene man har troa på.  Det gir også mulighet til å kombinere oppdrag som frilanser med andre roller, og tilpasse aktiviteten etter hva som passer til enhver tid. 

 

– Jørgen Løvdal, Selger

Da jeg begynte hadde dere flere muligheter/prosjekter jeg kunne starte med. Prosjektene gjør det mulig for meg å bli best mulig, samtidig har det vært godt å ha en salgsleder som har hjulpet meg på veien. Jeg har fått flere gode muligheter som jeg har hatt nytte av! 

 

– Teodor, YBE selger

Jeg begynte hos YBE fordi jeg trengte en ekstra jobb som selger. Teamet ivaretar selgerne godt og man får enkelt muligheter til å vokse og forbedre seg. Jeg opplever at å være YBE selger gjør meg ansvarlig for egen prestasjon, jeg får god opplæring og muligheten til å jobbe fleksibelt. En av YBE teamet ble en god og vennlig kontakt med tiden, og jeg følte meg velkommen allerede før jeg startet som selger. 

 

– Simon, Selger

Sjekk ut dine salgsmuligheter

Vi finner en salgsstilling som passer din kompetanse uavhenig om du ønsker å jobbe som konsulent eller ønkser å bli fast ansatt. La oss ta en prat om dine salgsmuligheter. 

Jeg ser frem til å bli bedre kjent med deg.

Våre salgsstillinger

Vanlige spørsmål

Hvor mye kan jeg tjene som YBE selger?

Har du spørsmål knyttet til hva du kan tjene ved å jobbe på prosjekte hos YBE, gjennomfør vår lønnskalkulator her.

Må jeg ha ENK eller AS?

De fleste av våre selgere har ENK eller AS, men dette er ikke nødvendig for å gjøre prosjekter gjennom YBE. Dersom du ønsker å jobbe på YBE prosjekter kan du fakturere gjennom vår samarbeidspartner CoolCompany. Du kan lese mer om deres tjeneste her. 

Dersom du lurer på hvordan dette fåregår igjennom oss, Kan du finne mer informasjon på vår plattform. Registrer deg i dag!

Hvordan får jeg en salgsstilling?

For å bli selger på ett av salgsstillingene må du registrere deg en bruker på vår plattform og gjennomføre skjemaet som kommer opp ved registrering. Du kan deretter ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig og gjennomføre et intervju. Enten om du er interessert i ett eller flere salgsstillinger, kan vi helpe å finne det som passer deg best. Ta kontakt med oss.

Hvor mange salgsjobber kan jeg jobbe på samtidig?

Mange av våre salgsstilinger har resultatbasert måloppnåelse, det er derfor viktig at du velger antall jobber utifra målopnåelsen som forventes av deg og hva du kan oppnå på den tiden. Mange av våre selgere jobber 2-3 dager i uken per jobb, og jobber på 2 om gangen.

Hvilken salgsstilling er best?

Hos YBE har vi ulike salgsstillinger innen en rekke bransjer. Vårt hovedfokus er tjenester og produkter innen tech. Prosjektene varierer fra møtebooking til sluttsalg.

Er det lov til å bygge nettverk gjennom plattformen?

Det er ikke lov til å inngå kommersielle samarbeid ved å bruke vår plattform. Plattformen kan brukes til å kommunisere med andre selgere som deg selv, gjerne les våre brukervillkår før du starter ditt YBE eventyr