Hvem er vi?

YBE ønsker å revolusjonere B2B salg ved å kombinere teknologi og tradisjonelle salgsmetoder. Menneskelig kontakt vil aldri gå av moten. 

På YBE plattformen kan selgere søke salgsoppdrag, delta i oppdragsgrupper, samhandle med teamledere og oppdragsgivere.

Ved å samle denne kompetansen på et sted, kan YBE raskere og mer kostnadseffektivt sette sammen salgsteam med riktige kandidater.

Oppdragsgivere slipper dermed kostbare og dyre rekrutteringsprosesser. De kan bygge skalerbare salgsteam rundt gode provisjonsordninger, og bestemme hastigheten helt selv.

Gründerteamet har lang erfaring

CEO Richard Paulsen har mange år bak seg i næringslivet. Han startet sin karriere i finansbransjen før han ble gründer på heltid. Gjennom de siste 12 årene har han solgt to selskaper og bidratt til en børsnotering på NASDAQ Stockholm i 2021. 

«B2B salg er the holy grail innen næringslivet. Finner du modeller som senker kostnadene ved å konvertere en ny kunde, er alle selskaper i hele verden en potensiell kunde»

COO Kaja Kojan har vært med fra start og kjenner alle prosesser i YBE til den minste detalj. Teamet består forøvrig av salgsleder Didrik Aksdal, CSM May Elin Ukkestad, CTO Brage Risborg og Håvard Hauger. 

Høsten 2023 lanserer YBE versjon 2.0 av plattformen. Forbedringene kommer av direkte tilbakemelding fra brukerne. Samhandlingen skal bli bedre, oppfølging og opplæring skal bli mer strømlinjeformet og oppdragsgiverne skal selge flere varer og tjenester.  

YBE teamet

Richard Paulsen

Richard Paulsen

Chief Executive Officer

Richard har en lang erfaring fra finansmarkedet, media og start-ups. Richard har vært med å stiftet BizBot AS, og har markedsført Arcane Crypto AS frem til en listing NASDAQ. Richard jobber som daglig leder i YBE og håndterer noen av våre større prosjektteam. 

Kaja Kojan

Kaja Kojan

Chief Operation Officer

Kaja bygger tillit og skaper lojale kunder. Hennes ansvarsområder dekker onboarding, bygging av salgsteam og leder av ulike prosjekter. Med hennes tidligere bakgrunn som prosjektleder for ulike eventer og bachelor i prosjektledelse, sikrer hun sømløse kundeopplevelser for YBE.

Didrik Aksdal

Didrik Aksdal

Chief Sales Officer

Didrik jobber dedikert med å etablere solide relasjoner til nye kunder, og veileder dem gjennom salgsprosessen i deres selskap. Med sin betydelige erfaring innen salg og kundeservice, har Didrik utviklet en dyp forståelse for å identifisere kundebehov og bygge sterke kunderelasjoner.

Victoria Chagas Stav

Victoria Chagas Stav

Recruiter

Er et dedikert individ med en bachelorgrad i HR, teknologi og digitaliseringsledelse. Hun har omfattende erfaring innen kundeservice og har tidligere arbeidet med research og rekruttering. Victorias lidenskap for å forstå mennesker og teknologi gjør henne til en ressurssterk profesjonell innen sitt felt.