Norges beste online treningstilbud søker selger!

Gamle salgsaprosjekter

Naardic Trening AS søker en ambisiøs, og erfaren selger, gjerne med erfaring fra HR arbeid i en stor bedrift. Naardic ønsker å satse hardt på vekst og gir deg derfor en meget sjenerøs provisjon på 60% av de løpende inntektene av medlemskapene du selger det første året. Deretter løpende 40% av det andre året.

Bedriften solgte, under pandemien, for 500.000-600.000 kr i måneden, så her er det potensiale for store utbetalinger! Tidligere har selskapet benyttet seg av møtebookingsbyrå, men søker nå en selger som kan delta i hele salgsprosessen.

Naardic er villige til å satse på at du skal lykkes, og vil i den anledning se på salgsverktøy og markedsføring i samråd med deg, samt diskutere produktporteføljen. Du vil også få full onboarding og alt du trenger av relevant materiale. Et manus for salgstelefoner vil også kunne lages i samråd med den ansatte som tidligere tok seg av salg. Her vil du kunne sparre med personen slik at dere kan dele erfaringer underveis. Det er en fordel om du er aktiv og glad i trening, og ønsker å benytte deg av Naardic sine tjenester, slik at du får så god innsikt som mulig i produktet du skal selge.

Er du interessert i dette prosjektet? Registrer deg på plattformen idag, og meld din interesse! 

Flere salgsprosjekter?