Alt du trenger å vite som salgskonsulent gjennom YBE

av | feb 1, 2024 | B2B salg

Introduksjon

YBE har plattform som formidler salgsprosjekter med gode belønninger og utviklingsmuligheter. Vi blir kjent med alle salgskonsulenter som er på utkikk etter flere muligheter innenfor B2B salg.

Hvordan funker YBE?

YBE er sin beste sparringspartner når det kommer til salg. Vi tar oss av forhandlinger for deg med kunde for at du skal kunne tjene godt som salgskonsulent. Vi tilrettelegger for at ditt fremtidige prosjekt er klart ved å hjelpe kundene i forkant med å etablere tilstrekkelig med systemer og materiell. YBE har prosjekter for ulike branjser men er mer retter mot SaaS-løsninger som selger for en pris rundt 30 000 kr i måneden til B2B bedrifter.

I tillegg til at vi kan finne et passende prosjekt for deg, tilrettelgger vi også for økt salgskompetanse gjennom vår plattform. På plattformen får du tilgang til salgskurs, workshop, konkurranser som kan komme godt til nytte.

Salgskonsulent gjennom YBE

Hvordan kommer jeg i gang?

Dette gjør du for å komme i gang hos YBE:

  1. Registrer deg på vår plattform
  2. Fyll ut skjema basert på kompetanse
  3. Book inn en introduksjonssamtale med vår rekrutterer
  4. Eller meld interesse på et av våre prosjekter på platformen
{

Jeg ble tatt godt i mot hos YBE fra første stund og blir godt ivaretatt med oppfølging og god kommunikasjon. Hos YBE får jeg mulgihet til å vokse og forbedre mine salgsferdigheter.

SELGER

Simon

Er jeg en riktig salgskonsulent for YBE?

Alle selgere med B2B erfaring er velkomne til YBE. Har du jobbet lenge B2C og ønsker å ta steget inn i B2B markedet, så fåt du en bratt læringskurve hos oss. Våre salgsprosjekter er ofte møtebooking eller fulle salgsprosesser hvor du både skal genrere leads, lage prospektliste, booke møter og gå i møtene før innhenting av signatur fra kunde. Dette krever at du har en god forståelse av B2B markedet, vet formatet på hvordan man kommuniserer og er godt på å sette deg inn i ulike salgssystemer. Både vi og våre kunder samarbeider tett med alle våre salgskosnulenter for at du skal kunne lykkes. Har du god salgserfaring oppfordrer vi deg til å ta kontakt med vår rekrutterer slik at vi kan kartlegge din kompetanse og gi deg riktige prosjekter i fremtiden. 

Book samtale i dag!

Lese mer om B2B salg?

De største utfordringene med B2B salg

De største utfordringene med B2B salg

Siden 2008 har Claus bygget opp en bred kompetanse innen telekom og salgsledelse. I dette blogginlegget forteller Claus om de største utfordringene med salg og hvordan han kan bidra med å gjøre prosessene enklere for selgerne.

les mer