Slik selger du mer i 2023

av | feb 20, 2024 | B2B salg

Markedet

Aktiviteten i næringslivet bremser, og mange bedrifter sliter. De bedriftene hos oss som benytter denne anledningen til å tilpasse seg, ser ut til å klare seg bra. Mange har justert prisnivået på produktene sine, samtidig som hovedmålet er å hjelpe andre gjennom en eventuell krise. Sammen med menneskene på plattformen vår, både oppdragsgivere og frilansere, finner vi gode løsninger som genererer det alle trenger, nemlig salg.

Salg

YBE ligger tett på salg i mange henseende. Vi selger selv inn tjenesten vår hos bedriftskunder, og vi veileder våre frilansere til å selge for kundene de inngår en avtale med på plattformen. En ting er helt sikkert, og det er at menneskelig salg er enda viktigere enn tidligere. Bedrifter som sloss for inntektene sine, trenger fleksible ordninger for vekst og “No cure, no pay” salgsoppdrag på YBE har tatt helt av denne høsten. Ved å leie eksterne salgsressurser får du også nye øyne på produktet og prisen din, samt tilbakemeldinger fra en rekke kontakter med potensielle kunder. Dette setter deg i stand til å finjustere salgsapproachen og vokse mer.

slik selger du mer med didrik og richard

Rekruttering

Alle vet at det koster mye å rekruttere feil. Fleksible ordninger blir derfor veldig populært når økonomien strammet seg inn. Allerede i september fikk vi flere forespørsler fra selskaper som ønsket å ansette frilanserne de hadde truffet på plattformen i en fast stilling. Teamet i YBE snudde seg raskt rundt og fant en attraktiv pris for utkjøp av kontrakt, og plutselig var vi en konkurrent av rekrutteringsbyråene. Nå kan nemlig bedrifter teste ut salgspersonell på YBE plattformen, med en fleksibel kontrakt, og etter hvert tilby den beste selgeren av sitt produkt en fast stilling. For er det en ting alle vet, så er det at selgere er flinke til å selge seg selv inn. På YBE må man faktisk bevise at man kan levere, før arbeidsgiver tilbyr en fast stilling. Som vi liker å si; hos YBE betaler du for resultatet, ikke bare for forsøket.

Ny karriere

Vi hadde en teori om at flere enn frilans-selgere ville plukke oppdrag på YBE plattformen. Tesen er at du ofte kun trenger å selge 1 gang, for at det skal være verdt tiden din, fordi provisjonen er såpass attraktiv. Mange har stort nettverk eller er i en posisjon der man snakker med mange folk i næringslivet hver dag. Ved å melde seg opp på YBE plattformen, kan alle se hvilke salgsoppdrag og dertil provisjonsbetaling, som ligger ute i markedet. Kjenner du noen som kanskje ser etter lignende produkt, kan du gjøre en innsats for at de velger de som selger via YBE slik at du kan ta eller dele provisjonen som følger med oppdraget.

Vinn, vinn og vinn for alle parter.

Med vennlig hilsen,
Richard og Didrik

Lese mer om B2B salg?

De største utfordringene med B2B salg

De største utfordringene med B2B salg

Siden 2008 har Claus bygget opp en bred kompetanse innen telekom og salgsledelse. I dette blogginlegget forteller Claus om de største utfordringene med salg og hvordan han kan bidra med å gjøre prosessene enklere for selgerne.

les mer